Vi ste ovdje
Home > Novosti >

Prvenstvo Istre za kadete i najmlađe kadete

U Kašteliru je u nedjelju, 24. 10. 2010. održano Prvenstvo Istre za kadete i kadetkinje te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje. Sudjelovalo je dvadeset kadeta i petnaest kadetkinja te šesnaest najmlađih kadeta i devet najmlađih kadetkinja iz Pule, Višnjana, Poreča, Umaga, Vrsara, Sv. Lovreča, Žbandaja, Tara, Kaštelira i Brovinja.

U kategoriji najmlađih kadeta najviše je pokazao Višnjanac Dekleva Filip koji je u finalu pobijedio klupskog suigrača Španić Leona, a treće mjesto su osvojili Dvorsky Hari (Pula) i Koverlica Loris (Sv. Lovreč)

U kategoriji najmlađih kadetkinja slavila je Puljanka Stern Racan Lora koja je u finalu svladala klupsku suigračicu Halilović Tadeu dok su treće mjesto podijelile Topčagić Emili (Brovinje) i Aščić Marija (Poreč)

Kod kadeta je najbolji bio Dekleva Davide (Višnjan) koji je u finalu s 3 : 2 svladao Ališić Afana (Pula). Treće mjesto su podijelili Jurišić Dario (Brovinje) i Dvorsky Damodar (Pula).

U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je igračica Maestrala (Umag) Peroš Ana ispred Pršurić Mateje (Sv. Lovreč) te Načinović Ana Pie (Maestral) i Kuna Andreje (Pula).

REZULTATI NAJMLAĐI KADETI NAJMLAĐE KADETKINJE

REZULTATI KADETI I KADETKINJE


Odgovori

Top