Vi ste ovdje
Home > Izvršni odbor >

Održan kamp STSIŽ u Svetom Lovreču

image
Učesnici županijskog kampa

U Svetom Lovreču je 05. – 06. 04. 2012. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Joakima Rakovca održan dvodnevni stolnoteniski kamp u kome su učestvovali odabrani stolnotenisači Istarske županije pod vodstvom trenera Bogdana Đekića, Deana Šešelje (Stk Pula) i Branka Jakovetića ( Stk Sv. Lovreč i Nova Vas).

Selekcija igrača koju je odabrao Savez temeljem rang-lista, rezultata i aktivnosti biti će temelj za stvaranje nove selekcije igrača. Okupilo se 14 igrača i igračica i to: Mateja Pršurić, Glavočević Ivan, Antolović Karlo i Marko Herak (svi Sv.Lovreč), Dekleva Davide, Dekleva Filip i Leon Španić (Stk Višnjan), Matošević Manuel, Stern Racan Lora i Halilović Tadea (Stk Pula), Topčagić Emili i Jurišić Dario (Stk Brovinje), Augustinović Marino i Petra Šimičić (Gstk Poreč).

image image image

U dvodnevnom radu po programu trenera radilo se na usavršavanju stolnoteniske tehnike, poluschematskih i schematskih vježbi. Cilj kampa je zadati program Stolnoteniskog saveza Istarske županije u stvaranju novih selekcija mlađeg uzrasta i pripremi te odabiru selekcije za odlazak na „Kinder Olimpijadu“ u Dusseldorf (Njemačka) koncem kolovoza.

Početak rada kampa otvorio je i načelnik Općine Sveti Lovreč gospodin Silvano Matošović koji se zahvalio Savezu na ukazanom povjerenju u odabiru domaćinstva kampa i zaželio prisutnima dobar i kvalitetan rad.

image image image

S prigodnim riječima i željama za što boljim sportskim uspjesima obratila se i ravnateljica Osnovne škole Joakima Rakovca gospođa Greis Franković.

Stolnoteniski savez Istarske županije planira još jedan ovakav stolnoteniski kamp koji će se održati polovicom kolovoza u Puli.


Branko Jakovetić


Odgovori

Top