Kanfanar

image
Osnivačka skupština Stk Kanfanar
image
Osnivači Stk Kanfanar

U utorak 26. 02. 2013.godine u Domu Mladih u Kanfanaru održana je Osnivačka skupština Stolnoteniskog kluba Kanfanar. Skupštini su prisustvovali roditelji, članovi kluba, osnivači i načelnik Općine Kanfanar gospodin Sandro Jurman.

 

Šesnaesti stolnoteniski klub u Istarskoj županiji osnovan je zahvaljujući velikoj podršci načelnika Općine Kanfanar Sandra Jurmana, ravnateljice Osnovne škole gospođe Marijane Starčić te zamjenika načelnika Općine gospodina Zorana Černje. Glasovanjem je izabrano rukovodstvo kluba te je za predsjednika jednoglasno izabran gospodin Zoran Černja, za podpredsjednika gospodin Zoran Burić, za tajnika kluba Branko Jakovetić dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Marčelo Marić, Stjepan Lukačić, Mauricio Križmanić i Anamarija Šajtoš. Za trenera kluba jednoglasno je izabran Branko Jakovetić.

Plan rada kluba je okupljanje velikog broja djece, promicanja sporta i sportske kulture u Općini Kanfanar i animacija stolnog tenisa. Nakon završene skupštine prisutnima se obratio načelnik Općine Sandro Jurman koji je zaželio klubu dobar i kvalitetan rad s mladima i izrazio nadu da će i stolnoteniski klub Kanfanar postati uspješan i važan sudionik udruga koje djeluju u Općini Kanfanar. Po završetku skupštine priređen je prigodan domjenak za sve prisutne članove novoosnovanog stolnoteniskog kluba.

 

Odgovori