KAMP ZA MLAĐE UZRASTE U POREČU

U Poreču u dvorani Žatika održan je kamp za mlađe uzraste i selekcije klubova Istarske županije. Organizator je bio je STK Jadran.

Program treninga izradili su i provodili licencirani stolnoteniski treneri, Zoran Holik i Miroslav Šušljik. Kamp je otvorio i djelomično sudjelovao u radu predsjednik STSIŽ Miodrag Banjac, a pomoć u radu pružili i članovi kluba domaćina kampa te trener iz Umaga Toni Sanković.
Ukupno je u radu kampa sudjelovalo više od 20 mlađih članova i članica  STK Vrsar, STK Maestral Umag, STK Tar, STK Novigrad i STK Jadran Poreč.
Naglasak okupljanja bio je na analizi taktičko-tehničkog stanja, prijemu servisa i servisa, stolnoteniskoj vježbi povezivanja udaraca i tehnici ManyBalls s trenerom i robotom. Trud i zalaganje svih sudionika je na zavidnom nivou, a treba napomenuti postojanje minimalnih nedostataka u samoj tehnici kod pojedinih sudionika, koje se u budućnosti mogu otkloniti treningom kao i eventualnu mogućnost dodatne edukacije svih trenera u radu s mlađim uzrastima. Uvjeti za rad i održavanje kampa bili su odlični, dvorana i rekviziti su u potpunosti odgovarali zahtjevima i potrebama kampa.

Zoran Holik
Miroslav Šušljik